Lekker kerstshoppen in Antwerpen voor slechts €42 inclusief heerlijk verblijf o.b.v. logies en ontbijt

p.p. vanaf
42,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Antwerpen
2 personen
Logies & ontbijt
12 dec. 2019
2 dagen
Check meer data

Century Hotel Antwerpen *** @ Antwerpen

22 april 2020

#goals! Kerstshoppen in Antwerpen voor maar €42. Dit is inclusief 2-daagse verblijf o.b.v. logies en ontbijt. Voor dit kleine prijsje vertrek je het voordeligst op donderdag 12 december 2019. Vertrek je liever op een ander moment, dan kan dit ook voordelig!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft tijdens deze heerlijke stedentrip in het Century Hotel Antwerpen ***, gelegen in het, zoals de naam al aangeeft, historische centrum van Antwerpen. Dagelijks geniet je van een lekker ontbijtje zodat je een goede bodem hebt om de prachtige stad te verkennen.

Jouw bestemming: Antwerpen

Antwerpen is de hoofdstad van de provincie Antwerpen in België. Antwerpen behoort tot de populairste stedentripbestemmingen onder Nederlanders. Dit heeft voornamelijk te maken met de goede bereikbaarheid, zowel met de auto als met de trein. Ben je op zondag in Antwerpen? Ga dan eens naar de beroemde Vogelenmarkt. Wil je Antwerpen beter leren kennen? Boek dan meerdere overnachtingen, want er is genoeg te doen in de stad! Hotspots in Antwerpen zijn: het Rubenshuis, het Onze-Lieve-Vrouwekathedraal, de plantentuin en de oude binnenstad. 

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
42,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Antwerpen
2 personen
Logies & ontbijt
12 dec. 2019
2 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

2 dagen Antwerpen €42

Mis nooit meer een topdeal!