Ontdek de Baltische Staten en Sint Petersburg vanaf €1249!

Estland, Letland, Litouwen én Rusland tijdens een rondreis!

p.p. vanaf
1249,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Rondreis @ Rusland

22 januari 2021

Ontdek het beste van de Baltische Staten en St. Petersburg met deze rondreis, waarin je 4 landen bezoekt voor slechts €1249. Bij deze prijs zijn onder meer je vluchten, vervoer per touringcar, overnachtingen o.b.v.  en diverse excursies inbegrepen. Je vertrekt het voordeligst op bijvoorbeeld , maar ook andere data zijn voordelig te boeken.

Vervoer

Je vluchten en transfers zijn standaard inbegrepen. Je vliegt vanaf naar Vilnius. Bij aankomst staat er een transfer voor je klaar die je naar je accommodatie brengt en op de terugweg andersom. Ideaal!

Verblijf

Tijdens je rondreis verblijf je in goede toeristenklasse hotels in comfortabele kamers.

Jouw bestemming: Rusland

Rusland, een van de weinige landen dat in twee continenten ligt. Het is een land met een rijke geschiedenis dat nog steeds wordt voortgezet. De lange geschiedenis wordt duidelijk weerspiegeld in de architectuur en het standbeeld dat je in meerdere steden kan bezichtigen. Wanneer je aan Rusland denkt, denk je waarschijnlijk als eerst aan de hoofdstad Moskou. Deze stad is niet alleen het financiële hart van Rusland, maar ook de grootste stad van Europa. Wanneer je in Rusland bent moet je toch keuzes maken. 

p.p. vanaf
1249,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Mis nooit meer een topdeal!