Estland, Letland, Litouwen én Rusland tijdens een 12-daagse rondreis!

p.p. vanaf
1189,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Rusland
2 personen
Logies & ontbijt
19 mei 2021
12 dagen
Faizabad
Check meer data

Rondreis @ Rusland

21 oktober 2020

Ontdek het beste van de Baltische Staten en St. Petersburg met deze 12-daagse rondreis, waarin je 4 landen bezoekt voor slechts €1189. Bij deze prijs zijn onder meer je vluchten, vervoer per touringcar, overnachtingen o.b.v. logies en ontbijt en diverse excursies inbegrepen. Je vertrekt het voordeligst op bijvoorbeeld woensdag 19 mei 2021, maar ook andere data zijn voordelig te boeken.

Vervoer

Je vluchten en transfers zijn standaard inbegrepen. Je vliegt vanaf Faizabad naar Faizabad. Bij aankomst staat er een transfer voor je klaar die je naar je accommodatie brengt en op de terugweg andersom. Ideaal!

Verblijf

Tijdens je rondreis verblijf je in goede toeristenklasse hotels in comfortabele kamers.

Rusland St.Petersburg Church of the Savior on Spilled Blood

Jouw bestemming: Rusland

Rusland, een van de weinige landen dat in twee continenten ligt. Het is een land met een rijke geschiedenis dat nog steeds wordt voortgezet. De lange geschiedenis wordt duidelijk weerspiegeld in de architectuur en het standbeeld dat je in meerdere steden kan bezichtigen. Wanneer je aan Rusland denkt, denk je waarschijnlijk als eerst aan de hoofdstad Moskou. Deze stad is niet alleen het financiële hart van Rusland, maar ook de grootste stad van Europa. Wanneer je in Rusland bent moet je toch keuzes maken. 

p.p. vanaf
1189,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Rusland
2 personen
Logies & ontbijt
19 mei 2021
12 dagen
Faizabad
Check meer data

Prijzen voor deze reis

Mis nooit meer een topdeal!