WAUW! Geniet o.b.v. all inclusive in het 5* RIU Palace Aruba voor €1299!

p.p. vanaf
1299,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Aruba
2 personen
All inclusive
22 aug. 2020
9 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

RIU Palace Aruba ***** @ Aruba

11 juli 2020

Wauw wij hebben weer een heerlijke deal gevonden: voor slechts €1299 heb jij een heerlijk 9-daagse verblijf o.b.v. all inclusive, retourvlucht en transfers. Voel je als een prins(es) in het heerlijke 5* RUI Palace Aruba! Dit super-de-luxe hotel zorgt gegarandeerd voor een fantastische vakantie! Je vertrekt het voordeligst op bijvoorbeeld zaterdag 22 augustus 2020.

Vervoer

Je vluchten en transfers zijn standaard inbegrepen. Je vliegt vanaf Amsterdam Schiphol naar Oranjestad. Bij aankomst staat er een transfer voor je klaar die je naar je accommodatie brengt en op de terugweg andersom. Ideaal!

Verblijf

Je verblijft in RIU Palace Aruba *****. Gelegen aan het witte zandstrand van Palm Beach! Je verblijf hier o.b.v. [verzorging]. Het hotel biedt alles wat je van een RIU Palace mag verwachten: een imposante architectuur, een zeer persoonlijke service en natuurlijk de fantastische gastronomie. Met de in augustus 2015 afgeronde renovatie is dit op zijn best! Bij aankomst word je ontvangen door de bekende bellboy. Hij zal er voor zorgen dat de aankomst perfect verloopt en dat aan niets tekort schiet. Kortom, welkom op je luxe vakantie!

5837668A423B5D4B962F6A9596ED5167

Jouw bestemming: Aruba

De mooiste stranden van het Caribisch gebied vind je op Aruba! De lange witte zandstranden en het helderblauwe water zijn adembenemend mooi. In een prachtige tropische setting en met temperaturen die niet vaak onder de 30 graden komen, is het hier puur genieten. De bijnaam van Aruba is niet voor niets 'One Happy Island'! Het is al jarenlang een topbestemming voor wie in het Caribisch gebied een vakantie vol verwennerij wil beleven, en de meeste vakantiegangers keren dan ook meerdere malen terug. Ook de culinaire verwennerij spreekt reizigers aan, want naast zon, zee en strand, vind je hier een heel verrassende en uitgebreide keuken! Dat wordt genieten... Bekijk hier al onze Aruba deals!

p.p. vanaf
1299,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Aruba
2 personen
All inclusive
22 aug. 2020
9 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Prijzen voor deze reis

Mis nooit meer een topdeal!