Bucketlist: flamingo's spotten @ Aruba vanaf €724 incl. vluchten, transfers & heerlijk verblijf!

p.p. vanaf
724,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Aruba
2 personen
Logies
29 aug. 2020
9 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

White Beach *** @ Aruba

8 augustus 2020

Bucketlist: Flamingo's spotten op Aruba! Staat dit alt tijden hoog op jouw lijstje? Boek dan nu die fantastische 9-daagse vakantie naar het zonnige Aruba. Inclusief vluchten, transfers & heerlijk verblijf vanaf €724 op bijvoorbeeld zaterdag 29 augustus 2020.

Vervoer

Je vluchten en transfers zijn standaard inbegrepen. Je vliegt vanaf Amsterdam Schiphol naar Oranjestad. Bij aankomst staat er een transfer voor je klaar die je naar je accommodatie brengt en op de terugweg andersom. Ideaal!

Verblijf

Je verblijft in White Beach ***. Onder het fluitend toezicht van een knaloranje troepiaal ontbijten op de eigen veranda, wie wil dat nou niet? Tussen palmbomen verscholen liggen de moderne White Beach appartementen. De vriendelijke Arubaanse host staat klaar met tips of een gezellig praatje. Dobber rond in het zwembad of check je Facebook vanuit de hangmat op het terras. Liever aan het strand chillen? Ook dat is mogelijk natuurlijk!

white beach kamer

Jouw bestemming: Aruba

De mooiste stranden van het Caribisch gebied vind je op Aruba! De lange witte zandstranden en het helderblauwe water zijn adembenemend mooi. In een prachtige tropische setting en met temperaturen die niet vaak onder de 30 graden komen, is het hier puur genieten. De bijnaam van Aruba is niet voor niets 'One Happy Island'! Het is al jarenlang een topbestemming voor wie in het Caribisch gebied een vakantie vol verwennerij wil beleven, en de meeste vakantiegangers keren dan ook meerdere malen terug. Ook de culinaire verwennerij spreekt reizigers aan, want naast zon, zee en strand, vind je hier een heel verrassende en uitgebreide keuken! Dat wordt genieten... Bekijk hier al onze Aruba deals!

p.p. vanaf
724,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Aruba
2 personen
Logies
29 aug. 2020
9 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Prijzen voor deze reis

Mis nooit meer een topdeal!