Wow! 9-daagse vakantie @ Aruba in een luxe resort = €899

p.p. vanaf
899,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Aruba
2 personen
Logies
3 dec. 2020
9 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Amsterdam Manor Beach Resort **** @ Aruba

29 november 2020

Kun jij niet wachten om je vakantie te vieren op bounty Aruba? Deze deal is pérfect! Je vertrekt al voor 9 dagen naar dit prachtige eiland voor slechts €899! Dit is inclusief vluchten, transfers & verblijf in het luxe 4* Amsterdam Manor Beach Resort. Je vertrekt voor deze prijs op bijvoorbeeld donderdag 3 december 2020, maar omliggende data zijn ook voordelig te boeken.

Vervoer

Je vluchten en transfers zijn standaard inbegrepen. Je vliegt vanaf Amsterdam Schiphol naar Oranjestad. Bij aankomst staat er een transfer voor je klaar die je naar je accommodatie brengt en op de terugweg andersom. Ideaal!

Verblijf

Je verblijft in het Amsterdam Manor Beach Resort ****. Dit heerlijke resort voelt als een tweede huis. Je hebt hier een prachtig uitzicht over de turquoise blauwe zee vanaf Eagle Beach! De oudhollandse bouwstijl met vrolijke Caribische kleuren is een unieke verschijning! Geniet van overheerlijke cocktails bij het zwembad óf op het strand!

Jouw bestemming: Aruba

De mooiste stranden van het Caribisch gebied vind je op Aruba! De lange witte zandstranden en het helderblauwe water zijn adembenemend mooi. In een prachtige tropische setting en met temperaturen die niet vaak onder de 30 graden komen, is het hier puur genieten. De bijnaam van Aruba is niet voor niets 'One Happy Island'! Het is al jarenlang een topbestemming voor wie in het Caribisch gebied een vakantie vol verwennerij wil beleven, en de meeste vakantiegangers keren dan ook meerdere malen terug. Ook de culinaire verwennerij spreekt reizigers aan, want naast zon, zee en strand, vind je hier een heel verrassende en uitgebreide keuken! Dat wordt genieten... Bekijk hier al onze Aruba deals!

p.p. vanaf
899,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Aruba
2 personen
Logies
3 dec. 2020
9 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Mis nooit meer een topdeal!