Luxe nabij Amsterdam & Haarlem

p.p. vanaf
39.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Amsterdam
2 personen
Logies & ontbijt
2 dagen
Check meer data

Van der Valk Hotel Schiphol A4 **** @ Amsterdam

30 juli 2020

Verblijf voor slechts €39,50 nu 2 dagen in het 4* Van der Valk Hotel Schiphol langs de A4, inclusief ontbijt, toegang tot het zwembad & flesje bubbels! Ideaal toch? Voor dit prijsje kun je op veel data t/m september 2020 vertrekken!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in het Van der Valk Hotel Schiphol A4 ****. Bezoek overdag het fascinerende Amsterdam, loop langs de grachten of ga lekker borrelen in een café! Daarna kom je tot rust in de luxe en ruime kamers die uitkijken over de tuin van het hotel. Na een actieve dag kan je jezelf heerlijk verwennen n de spa, waar je kunt zwemmen en relaxen in het stoombad en sauna! ’s Ochtends staat er een heerlijk ontbijt voor je klaar.

111564 10e3862c8871cf13a9aff076bc8d4a5f

Jouw bestemming: Amsterdam

Naast genieten & relaxen in je hotel, is het ook zeker de moeite waard om Amsterdam te gaan verkennen! Onze unieke hoofdstad heeft namelijk zoveel moois te bieden. Struin over de gezellige markten of ga shoppen in de 9 straatjes. Maak een rondvaart over de grachten, breng een bezoek aan het Anne Frank huis en ga naar de Amsterdam Dungeon! Een ding is zeker, in Amsterdam zul je je nooit vervelen...!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
39.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Amsterdam
2 personen
Logies & ontbijt
2 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!