Vier kerst in New York in een luxe 4* W hotel & vluchten vanaf Amsterdam voor een bodemprijs!

p.p. vanaf
803,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

New York
4 personen
Logies
25 dec. 2019
5 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

W Hoboken Hotel **** @ New York

22 april 2020

Deze deal is AWESOME! Ga naar New York en beleef een magische kerst! Voor slechts €803 o.b.v. 4 personen vlieg je op woensdag 25 december 2019 naar New York waar je 5 dagen verblijft. Bij deze prijs zijn je vluchten inclusief ruimbagage vanaf Amsterdam Schiphol en verblijf in een luxe 4* hotel inbegrepen. Dit is écht bizar goedkoop voor New York en helemaal in deze periode!

Ga je liever met z'n tweetjes? Dan betaal je €923!

Vervoer

Je vliegt vanaf Amsterdam Schiphol naar New York Newark. Een transfer is niet inbegrepen. Ga met het OV richting je hotel of neem een taxi.

Verblijf

Je verblijft in het heuse W Hoboken **** hotel, van de bekende W keten! Dit hotel ligt pal aan Manhattan en sommige kamers hebben een prachtig uitzicht over de skyline. De ligging is ideaal;  aan de Hudson Promenade met een fancy inrichting en zeer snelle verbinding naar Manhattan! Verder beschikt het hotel over luxe faciliteiten zoals een spa en een fitness.

177295261

Jouw bestemming: New York

New York: zo'n stad waarvan je hysterisch enthousiast wordt alleen al bij het horen van de naam! New York is een aaneenschakeling van toeristische attracties en hoogtepunten, en hier geldt echt: je moet het meemaken voordat je het je kan voorstellen. Van Broadway en Times Square tot het 9/11 Memorial en het Vrijheidsbeeld, en van the Upper East Site en Manhattan tot Central Park en het Empire State Building: ze horen allemaal op je bucketlist. Niet voor niets zijn er in NYC heel veel films & series opgenomen, en komen er jaarlijks meer dan 47 miljoen toeristen! Door de drukte is het wel handig om per metro te reizen, want het bovengrondse verkeer is erg druk. Zoek je het liever wat hogerop? Boek dan een helikoptervlucht en geniet van de stad vanuit de wolken! Oh, en als je daar graag wat geld voor wilt besparen: schaf een New York CityPASS aan! Hiermee krijg je toegang tot een aantal must-visits en hou je nog wat geld over ;) Are you ready voor New Yoooooork?! Check hier alle goedkope stedentrips van weflycheap. 

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 4 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

Ga je liever met z'n tweetjes? Dan betaal je €923!

p.p. vanaf
803,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

New York
4 personen
Logies
25 dec. 2019
5 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

5 dagen New York €803

Mis nooit meer een topdeal!