GAAF! genieten @ paradijselijk & bounty Senegal voor maar €549!

p.p. vanaf
549,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

GAAF! genieten @ paradijselijk & bounty Senegal voor maar €549!

29 november 2020

Paradijselijk & bounty Senegal

Go Senegal! Deze bounty bestemming is perfect voor een heerlijk ontspannen zonvakantie. Met hoge temperaturen en veel zon is het altijd goed toeven. Je boekt deze topdeal al voor slechts €549 op bijvoorbeeld . En dan verblijf je ook nog eens maar liefst ! Boek snel & genieten maar!

Vluchten & transfers

Je vliegt vanaf naar Dakar. Je transfers zijn inclusief; je wordt dus van de luchthaven naar het hotel gebracht - en andersom. Lekker makkelijk, dachten wij zo!

Accommodatie

Je verblijft in Hotel Palm Beach **** op basis van . Dit hotel is gelegen aan de rand van een zandstrand in het hartje van Saly, een heerlijke locatie dus! Elke dag zijn er animatieprogramma's met activiteiten op het water, shows, spelletjes... Noem maar op! Het hotel beschikt verder over een discotheek, 2 zwembaden, een gezellig winkeltje, een wellnesscenter & diverse restaurants en bars. Wauw, dit wordt een TOP verblijf!

crop

Jouw bestemming: Senegal

Senegal is een uniek land in Afrika dat vooral populair is onder natuurliefhebbers! Het land kent namelijk het super indrukwekkende Niokolo-Koba Nationaal Park; een natuurreservaat van maar liefst 900.000 hectare groot. Het is opgericht om de flora en fauna te beschermen. Je vindt hier een grote selectie aan geweldige dieren: nijlpaarden, krokodillen, buffels, leeuwen, olifanten, panters, luipaarden... Need we say more?! Het park is absoluut een van de grootste trekpleisters van het land. Daarnaast heeft het land een kustlijn met brede zandstranden en helderblauw zeewater. Heeeeerlijk dus! Ook leuk voor op je to-visit list: op 25 kilometer van de hoofdstad ligt het meer Lac Rose. Het staat bekend om zijn roze kleur, en door de hoge zoutconcentratie blijf je drijven! Genoeg te beleven dus @ prachtig Senegal.

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met . Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

Jouw bestemming: Senegal

Senegal is een uniek land in Afrika dat vooral populair is onder natuurliefhebbers! Het land kent namelijk het super indrukwekkende Niokolo-Koba Nationaal Park; een natuurreservaat van maar liefst 900.000 hectare groot. Het is opgericht om de flora en fauna te beschermen. Je vindt hier een grote selectie aan geweldige dieren: nijlpaarden, krokodillen, buffels, leeuwen, olifanten, panters, luipaarden... Need we say more?! Het park is absoluut een van de grootste trekpleisters van het land. Daarnaast heeft het land een kustlijn met brede zandstranden en helderblauw zeewater. Heeeeerlijk dus! Ook leuk voor op je to-visit list: op 25 kilometer van de hoofdstad ligt het meer Lac Rose. Het staat bekend om zijn roze kleur en door de hoge zoutconcentratie blijf je drijven! Genoeg te beleven dus @ tropisch Senegal.

p.p. vanaf
549,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Mis nooit meer een topdeal!