Verblijf 8 dagen in een heerlijk hotel @ Gambia voor slechts €575 inclusief vluchten, transfers & meer!

p.p. vanaf
575,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Gambia
2 personen
Logies & ontbijt
29 dec. 2020
8 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Bamboo Garden *** @ Gambia

25 november 2020

Ontdek het kleinste Afrikaanse land; Gambia. Vaar over de Gambia-rivier, bezoek de hoofdstad Banjul en maak kennis met de prachtige natuur van dit geweldige land. Vanaf €575 verblijf je 8 dagen in een knus 3-sterren hotel. Deze prijs is inclusief vluchten, transfers en verblijf o.b.v. logies en ontbijt. Het goedkoopst vertrek je op bijvoorbeeld dinsdag 29 december 2020. Wat een heerlijke deal!

Vervoer

Je vluchten en transfers zijn standaard inbegrepen. Je vliegt vanaf Amsterdam Schiphol naar Faizabad. Bij aankomst staat er een transfer voor je klaar die je naar je accommodatie brengt en op de terugweg andersom. Ideaal!

Verblijf

Je verblijft in het comfortabele Bamboo Garden ***. Het vriendelijke personeel zorgt er voor dat je werkelijk niets ontbreekt tijdens deze heerlijke zonvakantie. Overdag relax je in de sfeervolle binnentuin van Bamboo Garden en ’s avonds lounge je in een van de restaurants en bars om de hoek. Stap naar buiten, het strand ligt in de achtertuin, slechts enkele meters lopen. Een heerlijke plek om te genieten van Gambiaanse zon.

Jouw bestemming: Gambia

Wist je dat Gambia het kleinste land van Afrika is? In Gambia vind je prachtige tropische natuur en er leven veel verschillende diersoorten, waaronder gekleurde vogels. Ook komt hier de oeroude apenbroodboom nog voor en dat is bijzonder, want deze boom is oeroud! Je hebt het al door: Gambia is the place to be voor natuurliefhebbers, maar er is meer! Het land kent een hoog cultureel gehalte met veel verschillende invloeden op het gebied van dans- en muzieksoorten en wanneer je een bezoekje brengt aan de Afrikaanse gezelligheid in Kololi ontdek je de diversiteit die het land rijk is. Verder staat het land bekend om het traditionele worstelen, en misschien heb je ook wel eens gehoord dat vele vissers elke nacht het water op gaan om vis te vangen? Daar kan jij de volgende dag dus flink van genieten! Daarnaast biedt Gambia alles wat je van een tropisch vakantieparadijs mag verwachten: warm zeewater, wuivende palmbomen en gegarandeerd 7 tot 8 zonuren per dag. Zucht, zie jij jezelf hier al chillen? Dan is dit de perfecte kans om die Afrikaanse droom werkelijkheid te laten worden!

p.p. vanaf
575,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Gambia
2 personen
Logies & ontbijt
29 dec. 2020
8 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Prijzen voor deze reis

Mis nooit meer een topdeal!